Lily Balou


Lily Balou

Kindermode uit België

Het Belgische Lily-Balou is ontstaan toen mama Anne zelf aan de slag ging met het maken van draagdoeken en kleertjes. Door het enthousiasme van haar omgeving waagde ze de sprong en in 2011 ontstond zo de eerste collectie. Aandachtspunten voor haar zijn kleur, kinderlijk, eenvoudig in onderhoud en hoog draagcomfort. Tot op heden is het Antwerpse merk al uitgegroeid tot een volwaardige kinderlijn tot maat 140!

Het ontstaan van het merk

Het Belgische kinderkleding label Lily Balou werd in 2011 opgericht in Antwerpen en ontwerpt sindsdien prachtige kleding voor baby's & kinderen. Grafische patronen en geweldige prints gecombineerd met eenvoudige basisstukken en een vleugje retro - dat is waar Lily Balou voor staat. Naast de geweldige kleuren en prints is de uitstekende kwaliteit en variatie van de stoffen overtuigend. De collectie van Lily Balou bestaat uit een jersey-lijn van katoen (bio), een aangenaam zachte velours lijn en onvergetelijk mooie stukken van jacquard. Ze maken ook een prachtige outdoor draagdoek voor een redelijke prijs.

Nieuwe producten kopen bij Kabouter

Hier in de Kabouter Online shop vindt u alle bestsellers van de huidige Lily Balou collectie.

We hebben het jonge Belgische label onmiddellijk in ons hart gesloten. Grafische patronen en felle kleuren geven de organische mode voor kinderen en dames een heel bijzondere signatuur. De lichte retro-stijlen herinneren ons aan onze eigen jeugd. Shop bij ons de fantastische nieuwe kinder- & damesmode met kleur van Lily-Balou. Jurken, tops, rokken & broeken - hier vindt u de perfecte Mini&Me-look!    

De kracht van het merk

Lily Balou slaagt erin om haar geweldige prints te combineren met dieren- of grafische patronen met eenvoudige monochrome basisstukken - een beetje retro is altijd aanwezig. Dit wordt gecombineerd met een hoge kwaliteit van de gebruikte stoffen - zelfs veel wassen stoort deze geweldige meisjesjurken niet. De Lily Balous collectie bestaat uit een gecertificeerde jersey lijn met geweldige dans jurken voor onze meisjes. Elk meisje heeft een dansjurk nodig, toch? Heb je gehoord van Jacquard? Uniek zijn deze aangenaam zachte en mooie jurken voor meisjes gemaakt van jacquard - het maakt niet uit of het nu zomer of winter is.

Producten kopen van label Lily Balou

Het Belgische kinderkleding label Lily Balou ontwerpt prachtige kleding voor baby's & kinderen en wij zijn één van de verkooppunten. Bekijk hier een rok, jumpsuit, kousen, pyjama, shirt, polo, trui, body, jas, short, broek, hemd, cardigan, t-shirt, jurk of accessoires van dit leuke Belgische merk. Bij Kabouter vindt u een bijzonder grote selectie van geweldige kleding voor uw meisje of jongen uit de huidige Lily Balou-collectie. Wij zijn immers gespecialiseerd in de beste kinderkleding voor de beste prijs met een snelle verzending. Bekijk online de nieuwe koopjes voor kinderen en dames voor de beste prijs. Wellicht vindt u wel een koopje in de sale, black friday, outlet of solden.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.