Londji


LONDJI

LONDJI - Origineel speelgoed uit Barcelona

We houden van de geweldige puzzels, spelletjes en tattoos van Londji uit Barcelona! De kindvriendelijke illustraties van de verschillende kunstenaars van Londji zijn echt buitengewoon en de prijs is heel redelijk. Elk van de grote Londji puzzels bevat vele leuke details en het plezier en de levensvreugde van de illustratoren wordt aan ons en onze kinderen overgedragen als we puzzelen en spelen.

De geschiedenis van het merk

Het merk is een in 2004 in Barcelona gevestigd speelgoedbedrijf dat kunst en spelletjes combineert, wat resulteert in echt opmerkelijk speelgoed voor kinderen. Londji creëert innovatieve creaties door vintage en moderne stijlen te mixen en vervaardigt hun producten met behulp van natuurlijke en gerecyclede stoffen. Londji let op alle aspecten tijdens het maken van het speelgoed, van de inkoop van materialen, tot het verstrekken van een goed salaris voor de werknemers, tot het respecteren van het milieu. Dit speelgoed en deze spelletjes zijn een genot voor kinderen, maar ook voor ouders. Ga creatief te werk en laat je fantasie de vrije loop met dit speelgoed! Bekijk hier de domino spellen, roads, kaleidoscope of tattoos voor een eerlijke prijs. 

Duurzaam speelgoed voor een eerlijke prijs

Sinds 2004 ligt de focus op traditioneel, vaak vergeten speelgoed, knutselen en spellen, die met een heel bijzonder ontwerp opnieuw tot leven worden gewekt. Het merk investeert veel in verbeeldingskracht en esthetische eisen. De ontwikkeling van de spellen en puzzels is gebaseerd op de volgende ingrediënten: een basis van enthousiasme voor het maken van eerlijke producten, een goede dosis verbeelding en een paar druppels innovatie. Al het Londji speelgoed is duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen in Spanje en Europa, de prachtig geïllustreerde Londji Puzzels zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled karton en papier, en de Londji kindertatoeages zijn bedrukt met niet-giftige plantaardige inkt.

Wat leren kinderen door middel van een Londji puzzel?

Om te beginnen vereist het leggen van een Londji puzzel de visuele waarnemingsvaardigheden van kinderen. Ze moeten niet alleen het beeldmotief in zijn geheel opslaan en afstemmen op het betreffende detail, maar ze moeten ook rekening houden met de betreffende pasvorm van het betreffende puzzelstukje. Het is daarom belangrijk dat kinderen hun aandacht richten op veel visuele details en ze in een totaalbeeld passen. Door te kijken naar kinderen die puzzels doen, zullen ze laten zien hoe diep ze betrokken moeten raken bij het voltooien van een puzzel. Ze blokkeren dan alle andere storende prikkels en concentreren zich alleen op de taak die voor hen ligt. Zeker in een tijd waarin er steeds meer activiteiten tegelijk moeten plaatsvinden, bieden puzzels dus een goede gelegenheid om zich te concentreren op één activiteit.

Worden ook andere puzzel vaardigheden bevorderd?

Puzzels doen is leuk, of je nu een kind of een volwassene bent.  Maar naast het in elkaar zetten van stukjes, zijn er veel redenen waarom je kinderen (en niet alleen kinderen) moet motiveren en wat tijd moet besteden aan het doen van puzzels.Kinderen lossen meestal op eigen initiatief een Londji puzzel op. Het heeft geen zin om kinderen te dwingen met een puzzel te spelen. Idealiter komt de motivatie om een puzzel op te lossen van de kinderen zelf. De intrinsieke motiverende houding die zich ontwikkelt, d.w.z. het vermogen om zelf een puzzel op te lossen, schept zeer gunstige voorwaarden voor verdere leerprocessen. De structuur van de puzzel taken is ook terug te vinden in veel leertaken op school en zelfs in psychologische testen zoals intelligentietesten. Kinderen die worden geoefend in het puzzelen hebben ook voordelen bij het leren op school. Verder heeft spelonderzoek aangetoond dat puzzels het ruimtelijk denken trainen.

Londji puzzels kopen bij Kanouter tegen een eerlijke prijs

We hebben de mooiste Londji legpuzzels, spelletjes en kindertatoeages voor u geselecteerd om hier online te bestellen voor de beste prijs! Bekijk het gehele aanbod om een kind blij te maken met een van deze fantastische producten. De spellen en puzzels zijn absoluut de moeite waard en zullen kinderen en volwassenen een hoop plezier geven . Bestel dus vandaag nog en maak een kind blij.

Zoeken op

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.