Hier vind je alle producten van ENGEL.

ENGEL.

Sinds de oprichting van ENGEL. in 2005 bedenkt oprichter Sabien Engelenburg samen met haar team mooie producten om het dagelijkse leven te kleuren. Niet voor niets gaat de merknaam gepaard met de woorden 'Celebrate Life'. In de beginjaren zijn ze gestart met kleurrijke stoffen vlaggen, gevolgd door papieren decoraties, tassen en servies.

Het Nederlandse merk heet ENGEL. en wordt uitgesproken als 'Engelpunt'. Voor het leescomfort zal je dus ook de merknaam 'Engelpunt' terugvinden. Hoe je het echter ook uitspreekt of schrijft, sowieso kleuren de items van dit merk jouw dag.

Interesse om de spullen van ENGEL. online aan te schaffen? Uiteraard zit je daarvoor goed bij de webshop van K'Bouter.

ENGEL.

Sinds de oprichting in 2005 bedenkt Sabien Engelenburg samen met haar team mooie producten om het dagelijkse leven te kleuren. Niet voor niets gaat de naam ENGEL. gepaard met de woorden 'Celebrate Life'. In de beginjaren zijn ze gestart met kleurrijke stoffen vlaggen, gevolgd door papieren decoraties, tassen en servies.

Less

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.