Milestone Baby cards


Milestone Baby cards

De Milestone Baby Cards van het Nederlandse merk geven ouders een hele nieuwe manier om de kostbare momenten met hun baby en hun leven rond het kleintje vast te leggen met fotokaarten. Het idee om de Baby Cards te maken kwam vrij spontaan bij Gemma Broekhuis. Haar zoontje draaide zich voor het eerst zelf om! Zoals elke moeder was ze erg blij met deze kleine, maar bijzondere prestatie in het leven van haar baby. Ze schreef zonder meer een kaartje met een kleine tekst over de gebeurtenis en de datum, plaatste het naast haar kleintje en nam een foto. Zelfs toen haar zoon voor het eerst de hele nacht in zijn eigen bedje sliep en toen hij begon te kruipen, documenteerde ze deze momenten met haar camera met behulp en fotokaartjes die ze zelf schreef. Ze merkte hoe nuttig haar spontane idee was en hoezeer ze genoot van de schattige kiekjes en besloot deze creatieve uitvinding te delen met andere ouders. In mei 2012 werd de eerste set van de mijlpaal kaarten voltooid. Sindsdien hebben veel ouders over de hele wereld zulke vluchtige maar belangrijke momenten in het leven van hun baby's kunnen vastleggen. In onze online shop kunt u ook de geweldige artikelen van het merk bestellen, die ervoor zorgen dat elke dag met uw baby een onvergetelijke dag zal zijn! KIjk ook naar de kleurplaat, knuffel, het liedje en de spelletjes.

Milestone Baby Cards - Nederlands

Sinds de oprichting van het bedrijf zijn de creatieve kaarten in 40 landen over de hele wereld verschenen en in 22 verschillende talen vertaald. Dit zijn natuurlijk de Milestone Baby Cards, Nederlands. De schattige spreuken op de kaartjes zijn cool en tijdloos in elke taal. In onze winkel kunt u kiezen uit twee versies van Milestone Baby Cards Nijntje. U kunt dus zelf bepalen hoe u de eerste glimlach, de eerste stap of wanneer het kind voor het eerst danst wilt vereeuwigen. De schattige foto's kunnen dan worden geplakt in een babyalbum, waar u en uw kinderen lang plezier aan zullen beleven. Blader door het assortiment en bestel snel en eenvoudig een leuke set kaarten van Milestone online bij Kabouter!

Milestone kaarten voor elke gelegenheid

De Milestone kaarten bestaan nu niet alleen voor de eerste levensgebeurtenissen van pasgeborenen. De grote populariteit van de kaarten laat zien dat zelfs vrouwen die net zwanger zijn geworden graag hun weg naar de aanstaande moeder documenteren met de schattige Milestone Zwangerschapskaarten. En ook voor baby's zijn er bijpassende Junior Cards met nog meer creatieve ideeën voor mooie levensgebeurtenissen. De Milestone Cards - baby, peuter of zwangerschap - zijn uitstekend geschikt als cadeau voor de geboorte, als aandacht voor aanstaande ouders of gewoon als een beetje vreugde voor uw eigen gezin. Neem een kijkje in onze winkel en ontdek het leuke aanbod!

Stijlvolle mijlpaalkaarten van Dick Bruna

Leg het eerste jaar van je baby vast samen met Nijntje, met deze geweldige nieuwe Milestone Cards! Deze cadeauverpakking set bevat 30 fotokaarten waarmee u het eerste jaar van uw baby in weken, maanden en gedenkwaardige momenten kunt vastleggen. Voeg een kaartje toe aan uw babyfoto's en uw vergeet nooit meer wanneer je kleintje de hele nacht door heeft geslapen, zich heeft omgedraaid of voor de eerste keer mama heeft gezegd. De kaarten en het doosje zijn gedrukt op FSC gecertificeerd papier dat zuur- en chloorvrij is, en bedrukt met milieuvriendelijke bio-inkten.

Mijlpaal Kaarten met illustraties

Nijntje houdt van opgroeien - elke keer als ze iets meer volwassen doet, maakt het haar echt trots! Er is een nieuwe serie fotokaarten gelanceerd waarmee u zich al die speciale momenten kunt herinneren terwijl uw kind opgroeit. Milestone Cards, van deze editie zijn gemakkelijk te gebruiken. Of u nu een zwangerschapskaart neemt, uw pasgeborene fotografeert of de eerste stappen van uw kind fotografeert, u kiest gewoon de betreffende kaart en fotografeert deze samen met uw kind. Het is de perfecte manier om dat kostbare moment in de komende jaren te onthouden en te delen.

Milestone Zwangerschapskaarten en baby cards

Dit pakket is perfect voor het opnemen van de eerste schopjes van je baby, je zwangerschap drift - vooral voor de koekjes die je net hebt gebakken - en de eerste weken na de geboorte. Er zijn 30 fotokaarten inbegrepen. De Milestone Baby Cards

zijn er voor als uw kleine Nijntje veel te snel begint te groeien. Het pakket bevat kaarten voor als je baby voor het eerst glimlacht, gaat zitten en loopt, maar ook voor de alledaagse momenten die het eerste jaar zo snel voorbijgaan. Er zijn 30 fotokaarten inbegrepen. Tot slot zijn er ook nog de prachtige Milestone mini cards. Sommige van de beste momenten zijn wanneer uw kindje iets grappigs zegt - Mama Bunny schrijft altijd op wat ze heeft gezegd en nu kan u dat ook! Er zijn 100 kaarten inbegrepen met speciale Nijntje-illustraties en een ruimte om het commentaar van het kind op te schrijven, zodat u het nooit meer kunt vergeten!

Zoeken op

Purchase a gift voucher

  
Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.