Crocodile Creek


Crocodile Creek

Crocodile Creek speelgoed en hebbedingen voor groot en klein

Het kleine, Amerikaanse label Crocodile Creek ontwikkelt en produceert liefdevol ontworpen speelgoed en accessoires die het dagelijks leven van kinderen makkelijker maken. De prachtige Crocodile Creek puzzels zijn verkrijgbaar voor verschillende leeftijden, die te herkennen zijn aan het aantal stukken. Terwijl een 30-delige kinderpuzzel door een peuter met veel plezier kan worden opgelost, zijn de 100-delige puzzels al veel uitdagender. Begin met een klein stukje en observeer de ontwikkeling van uw kind. Op deze manier kunt u het aantal continu verhogen. Uw kind zal zeker veel plezier beleven aan het in elkaar zetten van de kleurrijke motieven en tegelijkertijd zijn of haar motoriek trainen.

Geweldige accessoires voor naar school & thuis

Onderweg met een kind mogen sommige accessoires niet ontbreken. Een lunchbox bijvoorbeeld is een absolute must-have zodra de kleintjes vast voedsel gaan eten. Want een klein tussendoortje kan soms zijn gewicht in goud waard zijn. Een Crocodile Creek brooddoos met een kleurrijke opdruk is daarom de ideale metgezel voor elk uitstapje. Ook een fles van Crocodile Creek om te drinken is handig. Het bedrijf, gevestigd in Durham, North Carolina, voorziet u ook van kinderserviezen waarmee uw kinderen zelfstandig kunnen leren eten. Ontdek geweldige producten zoals een Crocodile Creek snackdoos, speelbal, dino, drinkfles, placemat, kleurplaat, bal, waterfles, koele lunchpakketten en nog veel meer online bij Kabouter!

Onze selectie van Crocodile Creek voor spelen en knutselen

Zoals u ziet is het assortiment van het kleine label zeer divers en varieert van de Crocodile Creek box tot mooi speelgoed zoals puzzels en praktisch melamine servies. Dus neem de tijd om rond te snuffelen op de website voor merk artikelen. Dan bent u er zeker van dat u het juiste product voor uw kind vindt. En niet in de laatste plaats zijn de kleurrijke puzzels en vloerpuzzel ook ideaal als cadeau voor diverse gelegenheden. De box is handig voor het opbergen en hebben een leuke prent. Zowel in de zomer als de winter kunnen kinderen met dit artikel spelen. Dit soort merken maken de vrije tijd leuker. Het maakt niet uit wat u precies kiest van het merk Crocodile Creek. Wij zijn een van hun verkooppunten.

De voordelen van Crocodile Creek spellen

Van de vroege kinderjaren tot aan de volwassenheid spelen we graag met puzzels. We houden van de manier waarop ze ons denken uitdagen en onze geest oefenen. Crocodile Creek puzzels zijn ook een belangrijk educatief leermiddel voor peuters en kleuters, omdat ze veel vaardigheden en mentale leermogelijkheden bieden.

Crocodile Creek puzzels zijn er in een hele reeks thema's en onderwerpen zoals alfabetische letters, vormen, groenten, cijfers, huisdieren, transport en kleuren. Het vergroot hun visueel ruimtelijk bewustzijn en ontwikkelt een dieper begrip van deze thema's en onderwerpen.  Alle kinderen leren anders en puzzels kunnen hun medium zijn om bepaalde thema's, zoals alfabetletters, te begrijpen.

Het voltooien van een spel, zelfs de meest eenvoudige van puzzels stelt een enkel doel te bereiken. Kleuters en kinderen moeten nadenken en strategieën ontwikkelen om dit doel te bereiken. Dit proces omvat het oplossen van problemen, het redeneren en het ontwikkelen van oplossingen die ze later kunnen overbrengen naar hun persoonlijke/volwassen leven.

Spellen of andere artikel kopen van Crocodile Creek op onze website

Kan een rugzak u plezier brengen? Kan een Crocodile Creek puzzel u de hele dag blij maken? Vooral als ze versierd zijn met de kenmerkende oogverblindende kleuren en charmante ontwerpen van Crocodile Creek. Schattige dieren en levendige voertuigen zijn in overvloed aanwezig op grillige waterflessen, lunch spullen en puzzels van het merk Crocodile Creek. Indrukwekkend, rijk aan kleur en figuren, de puzzel van 200 stukjes van Crocodile Creek! Een puzzel van hoge kwaliteit die wordt geleverd in een prachtige, duurzame geschenkdoos met een mooie vorm en een muurposter. De doos helpt het spel over te dragen, zonder schade en verliezen. Een veeleisende, leerzame en mooie puzzel die voldoet aan de veiligheidsregels en die het kind en zijn vriendjes urenlang creatief bezig houdt.

Purchase a gift voucher

  
Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.