4funkyflavours


4funkyflavours

4funkyflavours vindt zijn roots in Nederland. In 2009 begonnen zijn aan hun missie om meer kleur in de wereld te brengen. Elke collectie is gekenmerkt door 4 verschillende onderdelen binnen één thema, vandaar ook hun naam: 4funkyflavours ofwel 4FF. De toch wel iets aparte retro stijl valt in de smaak bij zowel volwassenen als kinderen. Hun collecties bestaan dan ook uit kledij voor baby's, kinderen en volwassenen. Bekijk het merk hier in onze webshop. Kijk bijvoorbeeld voor een jurk, kousen, t-shirt, cardigan, shirt, trui, rok, jumpsuit, polo, hemd, jas, short, broek, of andere items van dit merk. U zult zeker mooie koopjes vinden en wij zijn er trots op dat wij een van de verkoopadressen mogen zijn van dit merk.

4funkyflavours kinderkleding in leuke kleuren

Het merk 4funkyflavours streeft ernaar de kledij zo duurzaam en verantwoord mogelijk te produceren. Daarnaast bevat reeds 60% van hun collecties het Oeko-Tex label als kenmerk van een milieuvriendelijk karakter! U bent verzekerd van een eerlijke prijs en goede kwaliteit. Het is geen grote design fabriek die kinderkleding als een secundaire lijn behandelt. Voor dit merk komen kinderen op de eerste plaats, en het product weerspiegelt deze passie.

De filosofie van het merk... kinderdesign in kindermaat

Duurzaamheid en eersteklas kwaliteit zijn vooral in het segment van de kindermode gevraagd, zodat kleine boefjes zich goed voelen. In onze online shop vindt u eco-kinderkleding die voldoet aan de hoogste normen van comfort, functie en design. Wij van Kabouter zijn experts op het gebied van kindermode en -accessoires uit de duurzame productie en voeren alleen topmerken van gecertificeerde fabrikanten. Coole broeken, een schattige jurk, een warme trui of grappige polo zijn bij het merk 4funkyflavours volledig vrij van schadelijke stoffen en komen uit gecontroleerde biologische bronnen.

Groene mode van 4funkyflavours

Bij biologische kleding van 4funkyflavours staan het materiaal en de verwerking in het middelpunt van de belangstelling. De verwerkte stoffen zijn vrij van schadelijke stoffen, wat betekent dat ze geen allergieën veroorzaken. Tijdens de verwerking worden eerlijke lonen uitbetaald. Groene mode is eerlijke mode voor mens en milieu. Bij ons vindt u alternatieve biologische babykleding en biologische kinderkleding van duurzame, ecologische en eerlijke producenten, zoals 4funkyflavours. Omdat het steeds vaker voorkomt dat babykleding schadelijke stoffen bevat. Deze hebben een nog extremer effect op baby's, omdat hun huid veel gevoeliger is en de kleintjes nog niet genoeg verdediging hebben opgebouwd om voldoende bescherming tegen deze vervuiling te hebben. Daarom raden wij u aan om ervoor te zorgen dat u producten koopt die zo weinig mogelijk schadelijke stoffen bevatten of vrij zijn van schadelijke stoffen.

De stijl van 4funkyflavours

4funkyflavours kleding bevat veel fantasie vanwege de sterke kleuren, leuke prints, spannende vormen en gedurfde combinaties. Het ontwerp is een mix van leuke en grappige details wat een excentrieke look geeft bij uw kind. Bij 4funkyflavours zijn ze helemaal gek op prints, omdat ze zelfs de kleinste persoonlijkheden karakter willen geven. De kleding biedt de nodige functionele details die elk kind nodig heeft, en ze zijn bestand tegen zelfs het meest actieve kinderleven, was na was. De 4funkyflavours collectie is voor jongens en meisjes van 0-16 jaar. Hun stijl is urban met funky, kleurrijke ontwerpen die vaak een humoristische twist hebben of gewoon eigenzinnig genoeg zijn om op te vallen - maar nooit ten koste van de prijs, functie en kwaliteit.

4funkyflavours producten kopen bij Kabouter

Kabouter maakt het winkelen van ethische kinderkledingmerken één ding minder om je zorgen over te maken. Het kan moeilijk zijn om bij het winkelen voor een heel gezin toegewijd te blijven aan uw ethische mode waarden. Grote ketens bieden super goedkope kleding voor kinderen, waardoor het gemakkelijk is om snelle outfits te vinden als u kinderen groeien, maar de kans is groot dat de kleding niet op een ethische manier is gemaakt en uw moraal als bewuste consument in gevaar brengen. We bij Kabouter kijken dan ook naar milieuvriendelijke merken die staan voor kwaliteit. Ethische kleding die uw kleine engeltjes (of brutale duivels) er schattig en comfortabel laten uitzien. Elk merk wordt beoordeeld, wat betekent dat ze zich inzetten voor de ethische en milieukwesties waar u om geeft. Ook 4funkyflavours is een merk dat waarde hecht aan milieuvriendelijkheid en ethische waarden.

4funkyflavours: een milieuvriendelijk merk

4funkyflavours creëert unieke, functionele en slijtvaste kleding en outdoor kleding voor kinderen. De betaalbare kleding is gemaakt van milieuvriendelijk biologisch katoen, en elk kledingstuk is ontworpen in Nederland, en gemaakt in een goedgekeurde fabriek die zorgt voor een leefbaar loon en veilige werkomstandigheden voor de fabrieksarbeiders. Van de materialen en de verpakking tot en met de energieleverancier en het bankwezen. Het merk is toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken. U kunt bij ons gemakkelijk zoeken naar de gewenste producten en wij zorgen voor een snelle verzending van het product. Bekijk de leuke items voor uw meisje of dames kleding en maak uw eigen keuze. Kijk ook in de outlet of bij de sale artikelen. We helpen u bij vragen graag verder met het zoeken naar de leukste kinderkleding items.

Purchase a gift voucher

  
Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.