Play&Go


Play en Go

Play en Go speeltas voor thuis en onderweg

Dit Belgische creatieve bedrijf ontwikkelt leuk speelgoed en inspirerende producten voor kinderen. Met de speeltas hebben ze iets heel bijzonders gecreëerd waar niet alleen kinderen maar ook ouders van zullen genieten. U weet het waarschijnlijk zelf, uw kind heeft leuk  op het tapijt gespeeld met bouwstenen en de kamer is getransformeerd in een chaos met veel rommel. Het opruimen blijft vaak bij de ouders liggen, wat veel tijd en frustratie kost. Om deze reden is de speeltas zo ontwikkeld dat de tas ook als een ronde mat dient. In gesloten toestand lijkt de speeltas een normale opbergtas voor speelgoed te zijn. Maar zodra de tas wordt geopend, ontvouwt deze zich tot een speeltapijt. Op dit tapijt liggen alle bouwstenen en ze liggen niet meer over de hele vloer verspreid. Je kleintje kan dan op de mat zitten en comfortabel spelen. Na het speelplezier kan de mat stukje bij beetje worden gesloten met en weer in de speeltas worden omgetoverd. Zo kunt u in een mum van tijd opruimen en suppen opbergen  en de tijd gebruiken om te ontspannen.

Play and Go Speelmat en handige opbergzak

Het mooie van het Play & Go speelkleed is dat je het overal mee naartoe kunt nemen. Bijvoorbeeld naar een barbecue bij een vriendin of om oma en opa te bezoeken. Wanneer de volwassenen een rustig praatje willen maken, kan het kind vrolijk op het Play & Go kleedje spelen. Dankzij het slijtvaste materiaal kan niet alleen licht speelgoed, zoals knuffeldieren, worden meegenomen, maar ook hele bouwstenen of knutselsets. De keuze is geheel aan u - alles wat u nu nodig heeft is de speeltas!

Geef de leuke 2 in 1 speeltas cadeau

Vanaf nu is er geen chaos meer op de vloer! We hebben te danken aan de 2in1-opbergzak. Knuffels, hebbedingen, boeken, bouwstenen - alle soorten spullen kunnen in deze tassen worden opgeborgen en naar de kleuterschool of naar vrienden worden gebracht. De reis kan beginnen! Zo kan uw kind een roadmap, wereld map of circuit maken met de opbergzak. Kies bijvoorbeeld voor een panda of flamingo patroon. Het maakt niet uit.

De opbergtas brengt orde

Zo'n Play and Go opbergtas houdt niet alleen de boel op orde, maar biedt tot op zekere hoogte ook veiligheid. Dankzij dit systeem liggen de blokken of ridderlijke figuren niet meer verspreid over de vloer, maar worden ze veilig opgeborgen in de 2in1-speeltas. Het spul zal niet per ongeluk in de stofzuiger belanden en u en uw kinderen hebben de veiligheid om niet met hun voeten op rondslingerend blokken te stappen. De speeltas is daarom een verstandige aankoop waar u geen spijt van zult krijgen. Hij is outdoor ook heel goed te gebruiken.

Zoeken op

Purchase a gift voucher

  
Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.