Ducksday


Ducksday

Ducksday Regen & Winter producten bij Kabouter

Kinderen willen niet altijd dragen wat hun ouders willen, maar in dit geval is het heel anders: het ongewone design van het Belgische merk Ducksday vermaakt jong en oud, en de verveling op slecht weer dagen heeft zijn rol gespeeld! Ducksday levert gedurfde ontwerpen en hoge kwaliteit. De winddicht waterdicht outdoor kleding trekt vanaf de leeftijd van de baby het hele gezin de frisse lucht in, want ondanks de regen en de kou blijft iedereen droog en warm.

Regenpakken van baby tot kind

Ducksday regenkleding biedt betrouwbare bescherming tegen water en wind, terwijl het toch ademend blijft. Zelfs de ritsen van de jas zijn winddicht waterdicht! Regenpakken uit één stuk voor baby's en peuters worden over de kleding getrokken, zitten comfortabel en maken de grijze dagen kleurrijk!

Skipak Ducksday voor meisje of jongen

Zelfs op het strand en in de sneeuw blijft de kindermode van Ducksday functioneel in model en materiaal - en opvallend mooi en funky in design. Koelende, lichtgewicht UV-beschermende kleding en een zonnehoedje maken net zo goed deel uit van het assortiment als verwarmende snowboardbroeken, winterse skipakken en praktische vier seizoenen jassen. Fleece pakken met sterke kleuren om comfortabel in te knuffelen geven een diep gevoel van welzijn, fluorescerende strepen op outdoorkleding zorgen voor de nodige veiligheid. Heldere, kleinschalige patronen en fel gekleurde naden zorgen voor visuele funky accenten.

Ducksday - mooie en functionele funky buitenmode

Ducksday trekt al enkele jaren de aandacht met haar geweldige outdoor collectie voor kids - ook buiten België. Ga er in alle weersomstandigheden op uit - met Ducksday outdoorkleding is ravotten en spelen in de frisse lucht geen probleem! Het Belgische merk ontwerpt functionele en mooie regen- en sneeuwkleding in grote kwaliteit tegen een prettige prijs.

We houden van funky mode. - voor meisjes en jongens

Uw kind wil altijd buiten spelen, ongeacht het weer? Kleine dingen kunnen een groot verschil maken: de juiste winterjas houdt uw kroost droog als het regent, voorkomt dat ze verbranden in de zon en laat ze toch zo lang mogelijk in de frisse lucht spelen - zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.’Ook de fleece items van het merk zijn indrukwekkend.

De start van een funky merk

Het merk Ducksday werd op een regenachtige dag in 2011 in België opgericht door Bettina van Haute. Als moeder wilde ze de kinderen geven waar ze recht op hebben, frisse lucht en de mogelijkheid om eindeloos buiten te ravotten, zelfs bij slecht weer. Zo ontstond binnen drie jaar een trendy, kleurrijke kindercollectie, die in 2013 zelfs werd bekroond met de ISPO-prijs voor de belangrijkste nieuwkomer in de buitenwereld. De collecties groeien elk jaar en bestaan nu uit all-weather regenkleding, een ski- en wintercollectie, accessoires, UV-beschermende zwemkledij en een nachtcollectie. Wij zijn dan ook trots dat we een van de verkooppunten mogen zijn.

Wat is belangrijk voor outdoorkleding?

Ducksday regen- en sneeuwkleding is getest met een waterdruk van 10.000 mm met als resultaat dat de kledingstukken waterdicht zijn. Als een waterdicht regenpak het kind aan de buitenkant droog houdt, moet u er ook voor zorgen dat het kind niet aan de binnenkant zweet. Kinderen bewegen zich veel buiten: lichaamswarmte en transpiratie moeten naar buiten worden getransporteerd, zodat het regenpak aan de binnenkant niet nat wordt. Ook de juiste maat is natuurlijk van belang.

Alle producten van Ducksday zijn ademend

Naast de juiste outdoorkleding raadt Ducksday ook de uienlook aan! Het is altijd het gemakkelijkst om een laag eraf te halen of er snel een laag op te leggen. De outdoor kleding moet voldoende ruimte hebben, zodat u gemakkelijk verschillende lagen kunt aantrekken. Ducksday zet zich in om haar klanten te voorzien van veilig textiel - textiel dat geen schadelijke stoffen bevat en onder veilige omstandigheden wordt op maat geproduceerd voor een eerlijke prijs. Kijk ook bij de koopjes tijdens de sale, solden of in de outlet.

Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.