Olli & Jeujeu


Olli & Jeujeu

Het merk Olli en JeuJeu

De twee vrienden Olli + Jeujeu gaan samen de wereld ontdekken en beleven samen prachtige avonturen. De de kleine, slimme Jeujeu en de grote, knuffelige Olli hebben ieder kenmerkende, vrolijke vormgeving en eigen karakter. De unieke fantasie hebbedingen en leuke avonturen en verhaaltjes passen perfect bij de wereld van een kind van  0-5 jaar. Door te spelen met Olli & Jeujeu leert een baby of kleuter verschillen tussen mensen, omgaan met onverwachte situaties en leren ze hoe je voor jezelf op kunt komen. En dat alles via een veilig spel.

Producten en accessoires geschikt voor 0-5 jaar, maar ook voor volwassenen!

De verhalen en personages zijn vooral bedoeld voor peuters, kleuters en baby's,  en zijn ideaal voor de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Maar de knuffels zijn ook geweldig voor grote mensen - iedereen houdt toch van grote knuffeldieren? Olli en Jeujeu richten zich op de vriendschap tussen twee centrale personages die samen hun dagelijkse avonturen beleven. Kleuters en kleuters leren en verkennen elke dag nieuwe dingen.

Jeu Jeu producten online kopen

Met een meer puntige vormgeving stimuleert Jeujeu kinderen om actief te zijn en te verkennen. Jeujeu weet veel en leert Olli graag nieuwe dingen, maar soms heeft Jeujeu ook echt hulp nodig van zijn grote vriend Olli! Je kunt ook leuke kaartjes van Jeu Je vinden. Bekijk hier het artikel dat u leuk vindt voor uw kleine.

Olli accessoires online kopen

Olli uit onze web winkel is een echte knuffel en nodigt een kind uit om zijn grote omvang en ronde vormen de kinderen uit om te knuffelen. Olli heeft een lieflijk zacht karakter en hoewel ietwat verlegen, geniet Olli van het gezelschap van anderen. Olli biedt zekerheid in moeilijke situaties, maar geeft er de voorkeur aan dat zijn vriend Jeujeu zich eerst in onbekende situaties begeeft.

Olli en JeuJeu Knuffels - de favoriete kameraad van uw kind!

Al meer dan een eeuw lang begeleiden knuffels onze kleintjes in hun dagelijks leven. Dankzij Margarete Steiff kunnen baby's en kleuters vandaag de dag genieten van deze pluizige metgezellen als van het merk Olli & JeuJeu. Het maakt niet uit hoe de knuffel eruit ziet. Of het nu gaat om Olli of JeuJeu - er is bijna geen enkel dier dat niet ook als knuffel beschikbaar is. Natuurlijk is het belangrijk dat de knuffel zacht is, zodat je er uren mee kunt knuffelen.

Waarom is een knuffel zo belangrijk voor uw baby?

Knuffels zijn meestal niet zomaar speelgoed voor kleintjes. Ze zijn vrienden en soms ook een vervanger voor ouders. Je kind kan op elk moment gratis met ze knuffelen.

Ze vertrouwen vaak geheimen toe aan hun knuffel die ze aan niemand anders willen vertellen. Of het nu gaat om zorgen of gelukkige gebeurtenissen, de knuffel heeft altijd een open oor voor uw kind. De knuffels van dit merk geven een gevoel van warmte en geborgenheid en dat gevoel is gratis.

Purchase a gift voucher

  
Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.