Lightbox A5 Lang - ALLC
Lightbox A5 Lang - ALLC
Lightbox A5 Lang - ALLC
Lightbox A5 Lang - ALLC
Lightbox A5 Lang - ALLC
Lightbox A5 Lang - ALLC

Lightbox A5 Lang - ALLC

Last items in stock
€25.00

By buying this product you can collect up to 25 points. Your cart will total 25 points that can be converted into a voucher of €1.25.

Tax included

NIEUW! - Zeer decoratief als lamp, maar ook heel leuk om te gebruiken. Mix en match alle standaard bijgeleverde letters en symbolen (124 stuks!) zo vaak je wilt. De lightbox kun je neerzetten of ophangen aan de muur.

Afmetingen: 50x15x6 cm

De LED lightbox werkt op batterijen (6x1,5V AA) of op elektriciteit met een standaard adapter (9V DC500 mA).
Beide niet meegeleverd.

 
Collectie
Continue

A Little Lovely Company

In de winter van 2013 starten ontwerpsters en oprichters: Judith de Ruijter en Nikki Hateley hun nieuwe gezamenlijke Little Lovely avontuur: vanuit een gedeelde passie voor het transformeren van gewone huis-en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren, maken decoraties en accessoires een kamer of feest niet alleen persoonlijk en uniek, maar ben je in staat om een bijzondere sfeer en: "Lovelyness" aan te brengen.

Customers who bought this product also bought:

Product added to wishlist

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.