Doos Whales - Froy&Dind

Doos Whales - Froy&Dind

€ 10,00

Bij aankoop van dit product spaar je 10 punten. Je winkelwagen zal in totaal 10 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 0,50.

Inclusief belasting

Rechthoekige blikken doos.

Afmetingen: 27x18x7.5 cm

 
Collectie
Continue

Froy & Dind

Froy & Dind is een Belgisch kleding- en decoratiemerk voor volwassenen, kinderen en baby's gecreëerd door Froya en Adinda. Het Antwerpse label is ontstaan in 2008 na een lange vriendschap, gelijklopende smaken en hun zoektocht naar originele en kleurrijke producten.  

De lijn van Froy & Dind evolueerde van postkaarten naar tinnen dozen, een basiscollectie voor volwassenen tot een heuse kinder- en volwassenlijn met kleurrijke en organische materialen. Al hun producten staan garant voor een  ecologische en verantwoorde productie (GOTS).

Interesse in duurzame, eerlijke én mooie kindermode van Belgische makelijk? Je kan Froy & Dind online kopen in de webshop van K'Bouter. 

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.