Submarine - Green Toys
Submarine - Green Toys
Submarine - Green Toys
Submarine - Green Toys

Submarine Yellow - Green Toys

Laatste items in voorraad
€ 19,95

Bij aankoop van dit product spaar je 19 punten. Je winkelwagen zal in totaal 19 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 0,95.

Inclusief belasting

Onderzeeër uit gerecycleerd plastiek. Met deze duikboot wordt haar wassen een plezier. Via de mondopening is het mogelijk het haar van je kindje vlot uit te spoelen en daarnaast kan je kind zich nog uren vermaken met het spelen met deze duikboot. De top opent waardoor je deze eenvoudig kan schoonmaken.

  • 100% gerecycleerd plastiek
  • BPA en ftalaat vrij
  • Vanaf 6 maand
  • Kan open om eenvoudig te reinigen
  • Afmetingen: 26 x 14 x 11cm

 
Collectie
Speelgoed

Green Toys is een Amerikaans merk dat uitsluitend werkt met 100% gerecycleerd materiaal. Daarnaast staat hun focus op het écht spelen. Laat de verbeelding van de kinderen spreken en laat rollenspellen ontketenen. Daarom zal je in deze collectie ook geen speelgoed met batterijen terugvinden. Een win-winsituatie, vinden wij bij K'Bouter.

Ook interesse in duurzaam speelgoed voor jouw kinderen? Ontdek de leuke items van Green Toys online in de webshop van K'Bouter. 

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.