Tea For Two - Green Toys
Tea For Two - Green Toys
Tea For Two - Green Toys
Tea For Two - Green Toys

Tea For Two - Green Toys

Laatste items in voorraad
€ 29,95

Bij aankoop van dit product spaar je 29 punten. Je winkelwagen zal in totaal 29 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 1,45.

Inclusief belasting

Tijd voor een theekransje met deze set bestaande uit 10 stukken (theekan met deksel, suikerpotje met deksel, 2 kopjes, 2 onderbordjes en 2 lepels)

Gemaakt uit 100% gerecycleerd plastiek.

Vanaf 2 jaar.

 
Collectie
Speelgoed

Green Toys is een Amerikaans merk dat uitsluitend werkt met 100% gerecycleerd materiaal. Daarnaast staat hun focus op het écht spelen. Laat de verbeelding van de kinderen spreken en laat rollenspellen ontketenen. Daarom zal je in deze collectie ook geen speelgoed met batterijen terugvinden. Een win-winsituatie, vinden wij bij K'Bouter.

Ook interesse in duurzaam speelgoed voor jouw kinderen? Ontdek de leuke items van Green Toys online in de webshop van K'Bouter. 

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.