• Nieuw
Cardigan Plane Love - 4FunkyFlavours
Cardigan Plane Love - 4FunkyFlavours
Cardigan Plane Love - 4FunkyFlavours
Cardigan Plane Love - 4FunkyFlavours

Cardigan Plane Love - 4FunkyFlavours

Laatste items in voorraad
€ 59,95

Bij aankoop van dit product spaar je 59 punten. Je winkelwagen zal in totaal 59 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 2,95.

Inclusief belasting

Stoere maar sportieve cardigan.

Gemaakt uit 60% katoen en 40% polyester.

Maat

 
Collectie
Wintercollectie 2021
8719142261201

4funkyflavours

4funkyflavours vindt zijn roots in Nederland. In 2009 beginnen zijn aan hun missie om meer kleur in de wereld te brengen.

Elke collectie is gekenmerkt door 4 verschillende onderdelen binnen 1 thema, vandaar ook hun naam: 4funkflavours ofwel 4FF. De toch wel iets aparte/retro stijl valt in de smaak bij klein en groot. Hun collectie bestaan dan ook uit kledij voor baby's, kinderen en volwassenen.

Tevens streven ze ernaar de kledij zo duurzaam en verantwoord mogelijk te produceren. En daarnaast bevat reeds 60% van hun collecties het Oeko-Tex label als milieuvriendelijk karakter!

Prijs/kwaliteit verzekerd.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.