Dear Sophie


Dear Sophie

De Dear sophie collectie

Dit Poolse merk is speciaal ontworpen voor kinderen. Elk kind hoe groot of klein ook kan zich terugvinden in de speelse prints van Dear Sophie. Het minimalisme, eenvoudige figuren, neutrale kleuren en originele prints is waar ze voor staan bij Dear Sophie. Ze staan ook hard achter 'fair trade', daarom is alle kledij 100% made in polen! Van ontwerp tot eindproduct.

Voor iedere gelegenheid: Dear Sophie mode

Dit is wat kinderen nodig hebben! Kleren voor de vrije tijd thuis, voor het bezoek aan de kleuterschool of school, voor de speeltuin en natuurlijk voor feestelijke gelegenheden zoals ronde verjaardagen of huwelijksfeesten. Wie dan door veel winkels moet klikken, verliest al snel de wens om kleding te kopen. Dit is niet zo bij Kabouter, want op onze website vindt u moderne mode voor alle gelegenheden.

Koop Dear Sophie mode gewoon online

Bent u met uw dochter of zoon ooit in verschillende boetieks of warenhuizen geweest en wilde u kleren kopen? Frustratie verspreidt zich snel onder alle betrokkenen: In het eerste warenhuis is alles nog in orde, de rok en trui worden zonder tegenspraak aangekleed. Maar dan, in de tweede winkel, zijn de kleintjes al aan het jammeren. Ben je alweer in beweging? Is het niet genoeg om de jurk of het t-shirt gewoon te kopen en te kijken of de lengte en de breedte ongeveer passen? Met moeite gaan we naar de volgende winkel. Hier is het niet meer de vraag of verandering absoluut noodzakelijk is. Het is veel meer een kwestie van wanneer de winkelmarathon eindelijk voorbij is en waar het beloofde ijs wordt gegeten. Uiteindelijk zijn ouders en kinderen geïrriteerd - en zelfs de verkopers die de pech hadden op het verkeerde (jankende) moment op de verkeerde plaats te zijn. Hoeveel makkelijker is het om kinderkleding te kopen bij Kabouter! Selecteer de gewenste Dear Sophie producten online in de juiste maat, zet ze in het winkelmandje en wacht nu gewoon op de gratis verzending. Al na een paar dagen kunt u de bestelling uitpakken en in alle rust met de kinderen passen. Kijk op onze website voor een cardigan, jumpsuit, outdoor jas, short, broek, body pyjama of uw meisje of jongen.

Grote keuze aan Dear Sophie mode bij Kabouter

Wij bieden Dear Sophie mode aan in alle maten, van rompertjes voor de baby tot coole jeans voor de jonge rocker. Het assortiment omvat natuurlijk niet alleen kindermode, die dagelijks wordt gebruikt. Ook sport- of vrijetijdskleding is hier inbegrepen, evenals accessoires en petten. Rust uw kind volledig uit van A tot Z en geniet van hoge kwaliteit tegen redelijke prijzen. De kindermode moet echter niet alleen voldoen aan de mode-eisen die de jongste kinderen elke dag stellen. Nee, Dear Sophie is ook comfortabel en van hoge kwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat de baby- en kinder koopjes die wij in ons assortiment hebben, zelfs aan de hoogste eisen voldoet. U vindt er zowel mode van merkfabrikanten als verschillende kledingstukken van minder bekende merken als Dear Sophie - maar u kunt ook zeker zijn van hoogwaardig vakmanschap en geweldige stijlen. Uiteindelijk zijn de tijden voorbij dat de winkelmarathon eindigde in frustratie omdat ten eerste de mode moeilijk te vinden was en ten tweede deze niet kon worden uitgeprobeerd. Vind alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven of speciale gelegenheden voor baby's, kinderen en tieners op onze website  en bestel gewoon de artikelen die je nodig hebt. We kijken uit naar uw bezoek in onze winkel of op onze website!

Fair trade kleding van Dear Sophie

Het merk Dear Sophie heeft twee basiseisen aan hun kindermode. Ten eerste moet het op ecologische wijze worden geproduceerd, wat betekent dat duurzame materialen zoals biologisch katoen op een milieuvriendelijke manier worden gebruikt en verwerkt. Ze maken gebruik van GOTS, wat garant staat voor strenge normen zoals het verbod op genetische manipulatie of op pesticiden en andere giftige chemicaliën. Het tweede aspect, dat het merk het merk aan het hart ligt, heeft betrekking op de mensen achter de kleren die ze aanbieden. Iedereen, van katoenboeren en textielarbeiders tot winkelbedienden. Als alle productiestappen in Polen worden uitgevoerd, zijn leefbare lonen, veiligheid en gezondheid op het werk en de rechten van de werknemers standaard.

Eerlijke producten uit Polen

Of het nu casual of chic is: bij dit merk hebben vrouwen, mannen en ook kinderen een grote keuze aan eco-kleding in vele kleuren en maten. Hier vindt u zowel het klassieke witte shirt als het casual shirt met patroon; broeken van grote merken en nog veel meer. Er zijn ook enkele schoenen en speelgoed te ontdekken! Het kopen van eerlijke mode loont zich voor de werknemers en het milieu - en voor u ook! Want kindermode van biologische kwaliteit is bijzonder huidvriendelijk, van hoge kwaliteit, comfortabel en ziet er bovendien goed uit. Maar fair trade kleding kan ook in armere landen worden geproduceerd! Het kan mensen de weg uit de armoede wijzen in plaats van de armsten uit te buiten, zoals gebruikelijk is op de conventionele manier. Daarom bieden we bij Kabouter veel merken aan die vertrouwen op onze waarden; eerlijke labels die "groen" denken en goede dingen verspreiden!

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.