Hier vind je alle producten van Green Toys

Green Toys is een Amerikaans merk dat uitsluitend werkt met 100% gerecycleerd materiaal. Daarnaast staat hun focus op het écht spelen. Laat de verbeelding van de kinderen spreken en laat rollenspellen ontketenen. Daarom zal je in deze collectie ook geen speelgoed met batterijen terugvinden. Een win-winsituatie, vinden wij bij K'Bouter.

Ook interesse in duurzaam speelgoed voor jouw kinderen? Ontdek de leuke items van Green Toys online in de webshop van K'Bouter. 

Green Toys is een Amerikaans merk dat uitsluitend werkt met 100% gerecycleerd materiaal. Daarnaast staat hun focus op het écht spelen. Laat de verbeelding van de kinderen spreken en laat rollenspellen ontketenen. Daarom zal je in deze collectie ook geen speelgoed met batterijen terugvinden. Een win-winsituatie, vinden wij bij K'Bouter.

Ook interesse in duurzaam speelgoed voor jouw kinderen? Ontdek de leuke items van Green Toys online in de webshop van K'Bouter. 

Less
Zoeken op

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.