Hier vind je alle producten van Kaloo

Kaloo

De knuffels van Kaloo zijn een echte must voor elk kind. De zachte knuffels zorgen voor sensorische en cognitieve ontwikkeling bij het kind. Bij Kaloo maken ze hun producten zodanig dat aan de natuurlijke nood aan tederheid, liefde en comfort wordt voldaan. Alle producten zijn gemaakt met veilige en gekeurde materialen. Zo kan je kind zorgeloos spelen, knuffelen en slapen met zijn Kaloo knuffel.

Wil je de zachte knuffels van Kaloo online kopen? Dan zit je helemaal goed bij de webshop van K'Bouter!

Kaloo

De knuffels van Kaloo zijn een echte must voor elk kind. De zachte knuffels zorgen voor sensorische en cognitieve ontwikkeling bij het kind. Bij Kaloo maken ze hun producten zodanig dat aan de natuurlijke nood aan tederheid, liefde en comfort wordt voldaan. Alle producten zijn gemaakt met veilige en gekeurde materialen. Zo kan je kind zorgeloos spelen, knuffelen en slapen met zijn Kaloo knuffel.

Wil je de zachte knuffels van Kaloo online kopen? Dan zit je helemaal goed bij de webshop van K'Bouter!

Less
Zoeken op

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.