Hier vind je alle producten van Baba Kidswear

Baba Kidswear

Baba Kidswear is een Belgisch merk vol toffe baby -en kinderkledij van 0 tot 12 jaar. Deze collectie bevat artikelen die mooi en betaalbaar zijn. Bovendien zijn ze allemaal uitgewerkt in ecologisch verantwoorde biokatoen. 

De collecties bestaan uit verschillende modellen voor groot en klein, leuke prints en frisse kleuren, maar ook basic stuks met prachtige illustraties van Saar De Buysere. Die verschillende factoren zorgen ervoor dat Baba Kidswear heel wat leuke, originele items te bieden heeft. 

Interesse in deze unieke items? Uiteraard kan je Baba Kidswear online kopen in de webshop van K'Bouter.

Baba Kidswear

Baba Kidswear is een belgisch merk vol toffe baby -en kinderkledij van 0 tot 12 jaar. Deze collectie bevat artikelen die mooi en betaalbaar zijn en dit in biokatoen.

De collecties bestaan uit verschillende modellen voor groot en klein, leuke prints en frisse kleuren maar ook basic stuks met prachtige illustraties van Saar De Buysere.

Less
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.