Ons verhaal

Welkom bij K'Bouter!

Wij zijn Keshia en Xavier, een pasgetrouwd stel met een prachtig gezin van drie kinderen: Mylo, Yaël en Noia. In 2015 zijn we vol enthousiasme gestart met ons avontuur genaamd K'Bouter.

Als ouders weten we hoe belangrijk het is om kleding te vinden die niet alleen comfortabel is, maar ook de unieke persoonlijkheden van onze kinderen weerspiegelt. Daarom hebben we K'Bouter opgericht, een plek waar we andere ouders willen helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van kinderkleding.

Onze passie voor kleurrijke, speelse en ecologisch verantwoorde kleding staat voorop bij K'Bouter. We geloven dat kinderen de wereld op hun eigen unieke manier ontdekken en willen hen de vrijheid geven om zichzelf uit te drukken door middel van hun kleding. Elk kledingstuk dat we selecteren, wordt zorgvuldig gekozen met oog voor duurzaamheid en respect voor het milieu.

Bij K'Bouter hebben we niet alleen een hart voor onze eigen kinderen, maar ook voor anderen. We vinden het geweldig om ouders te helpen bij het vinden van kleding die past bij de persoonlijkheid van hun kinderen en die tegelijkertijd voldoet aan hun eigen waarden op het gebied van duurzaamheid. Samen willen we een positieve impact hebben op de wereld waarin onze kinderen opgroeien.

Dus kom langs bij K'Bouter en ontdek een wereld vol kleur, speelsheid en ecologisch verantwoorde kleding. We kijken ernaar uit om je te helpen en samen te werken aan een betere toekomst voor onze kinderen en onze planeet.

Kleurrijke groeten,

Keshia

                                               Openingsuren winkel

                                               Ooststraat 42, 8800 Roeselare

MaandagGesloten
Dinsdag10u - 18u
Woensdag10u - 18u
Donderdag10u - 18u
Vrijdag10u - 18u
Zaterdag10u - 18u
ZondagGesloten

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.