Hier vind je alle producten van Bloom!

Bloom your message

Producten van Bloom zijn gemaakt om mensen te verrassen, verbazen en een geluksgevoel te geven. Verantwoord ondernemen dragen ze bij Bloom bovendien hoog in het vaandel. Ze willen een juiste balans vinden tussen ecologische, economische en sociale belangen.

In het assortiment hebben we originele wenskaarten en ook originele bloeipotlooden. Jawel, boodschappen die je kan laten groeien. Deze geweldige producten kan je, nadat je deze hebt ontvangen, planten en er verschillende groenten, bloemen... aan laten groeien. Zero waste! 

Zijn de milieuvriendelijke items van Bloom ook iets voor jou? Uiteraard vind je Bloom online terug op de webshop van K'Bouter.

Bloom your message

Producten van Bloom wil mensen doen verrassen, verbazen en een geluksgevoel geven. Verantwoord ondernemen staat bij Bloom op een hoog vaandel. Ze willen een juiste balans vinden tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Laat je boodschap groeien! Deze geweldige producten kan je, nadat je deze hebt ontvangen, planten en er verschillende groenten, bloemen, ... laten groeien. Zero waste! 

Less

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.