Hier vind je alle producten van Hello Hossy

Hello Hossy

Hello Hossy is een Frans merk met unieke mutsen, petten, drinkflessen en rugzakken. Het team achter Hello Hossy ontwerpt eigenzinnige prints om het creatieve brein van de kinderen te stimuleren. Met meer dan 100 nieuwe petten is er dan ook voldoende keuze voor elke smaak. Tevens zijn alle producten van Hello Hossy ecologisch verantwoord. Naast de kindercollectie zijn er bij Hello Hossy ook producten voor coole mama's en papa's beschikbaar. Alle producten van Hello Hossy zijn gemaakt van ecologisch katoen en gerecycleerd polyester.

One smile at a time, dat is het motto van het Frans merk en uiteraard delen we die visie graag bij K'Bouter. Daarom kan je Hello Hossy online aanschaffen in onze webshop.

Hello Hossy

Hello Hossy is een Frans merk met unieke mutsen, petten, drinkflessen en rugzakken. Het team achter Hello Hossy ontwerpt eigenzinnige prints om het creatieve brein van de kinderen te stimuleren. Met meer dan 100 nieuwe petten is er dan ook voldoende keuze voor elke smaak. Tevens zijn alle producten van Hello Hossy ecologisch verantwoord. Naast de kindercollectie zijn er bij Hello Hossy ook producten voor coole mama's en papa's beschikbaar. Alle producten van Hello Hossy zijn gemaakt van ecologisch katoen en gerecycleerd polyester.

One smile at a time, dat is het motto van het Frans merk en uiteraard delen we die visie graag bij K'Bouter. Daarom kan je Hello Hossy online aanschaffen in onze webshop.

Less
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.