De verkoper
De webwinkel www.k-bouter.be is eigendom van YAMY BV met maatschappelijke zetel te Klaproosstraat 36, 8800 Roeselare, Tel. 0472/86.62.09, e-mail keshia@k-bouter.be, BTW nummer: BE 0505.624.079

Algemeen
De algemene verkoopsvoorwaarden van YAMY BV zijn van toepassing op alle leveringen van K’Bouter. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

Prijzen

Alle prijzen op www.k-bouter.be zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Alle prijzen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

K’Bouter heeft het recht te allen tijde de prijzen aan te passen.

Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven periode.

Afprijzingen die doorgevoerd worden na aankoop, geven geen recht op terugbetaling van het prijsverschil.

Kortingen zijn niet combineerbaar met elkaar. Enkel wanneer er duidelijk gecommuniceerd wordt dat 2 acties wel combineerbaar zijn, mag de korting in aftrek genomen worden. Bij fouten of vergissingen op de website behouden wij ons het recht om de transactie tegen te draaien.


Bestellingen
Na bestelling worden artikelen gedurende 5 dagen voor u gereserveerd. Indien na 5 dagen nog geen betaling ontvangen werd, worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Na bestelling krijgt u automatisch een bevestiging per mail toegezonden. Mocht dit niet het geval zijn, mail ons dan op keshia@k-bouter.be.

Betaling
Betaling kan op verschillende manieren gebeuren:

 •          overschrijving op rekeningnummer (BIC: KREDBEBB) op naam Yamy BV met vermelding van de referentie.  
 •          Mollie (Banccontact, Visa, Masterdcard, Maestro, Sofort Banking, iDEAL, Sodexo (eco-cheques), Monizze (ecocheques)
 •          Cash of bancontact bij afhaling in de winkel (gelieve steeds door te geven wanneer u de bestelling zou ophalen via mail: keshia@k-bouter.be of telefoon: 0472/ 86 62 09)


Levering
Bestellingen worden binnen 24u na ontvangst van de betaling verzonden via BPost (bestellingen binnen België en Nederland). Bestellingen naar andere landen worden afzonderlijk per land bekeken en besproken.

Verzendkosten

 •          België: 5,00 €
 •          Nederland: 7,00 €
 •          Overige EU-landen: af te spreken

Wij behouden ons het recht om de verzendkosten aan te passen. Bij ophaling in de winkel worden geen verzendingskosten aangerekend. Tijdens periodes waar kortingen worden toegestaan alsook soldenperiodes wordt steeds verzending aangerekend.

Loyaliteitspunten

Bij het plaatsen van een bestelling in de winkel en webshop spaart u punten ter waarde van 5% van het totaalbedrag (uitgezonderd op afgeprijsde artikelen).

- De punten zijn 1 jaar geldig na de aankoop (ongeacht wanneer u de punten verzilverd)

- Voor items die werden retour gezonden, zullen de loyaliteitspunt voor die artikelen terug afgehouden worden. 

- Loyaliteitspunten kunnen worden ingewisseld vanaf 100 punten. 

Cadeaubonnen

Geschenkbonnen kunnen op 2 manieren worden aangemaakt in de webshop.

1) U kiest voor “Print je cadeaubon thuis af”. 

Bij deze optie zal u na het volgen van de stappen en de online betaling de bon in uw mailbox ontvangen en zelf kunnen afdrukken. 

2) U kiest voor “Verstuur de cadeaubon via email”.

Bij deze optie is het mogelijk een geschenkbon rechtstreeks naar de ontvanger de sturen via zijn/haar emailadres en dit op een door u gekozen tijdstip. 

Ruilen en retourneren bij aankoop in de 'stenen' winkel te Roeselare

Retouren of terugbrengen van aangekochte artikelen kan gedurende 2 weken na de aankoop. Het retourrecht kan niet ingeroepen worden gedurende 2 weken voor een officiële kortingsperiode (solden, braderie, Black Friday,...). Op die artikelen geldt bijgevolg geen retourrecht tenzij er verborgen fabricagefouten waren.

Op artikelen die verkregen worden met korting of artikelen die bijbesteld werden op vraag van de klant kan geen retourrecht ingeroepen worden.

Het retourrecht is een door ons toegestane service en geen wettelijke vereiste. Indien wij echter vaststellen dat er ten onrechte misbruik gemaakt wordt van dit recht (bvb. overmatig terugbrengen van artikelen gedurende een korte periode, ...), dan behouden wij ons het recht dit te weigeren voor dit specifiek geval.

Het retourrecht kan alleen ingeroepen worden, wanneer de kledij in perfecte toestand teruggebracht wordt (ongewassen, ongedragen, reukvrij en voorzien van de originele etiketten).

De geretourneerde artikelen worden omgeruild voor een waardebon gelijk aan het bedrag dat er oorspronkelijk voor betaald werd. In geen geval wordt dit cash terugbetaald.


Ruilen en retourneren bij aankoop op de webshop
Ben je niet tevreden over één of meerdere artikel(en) dan kan je deze aan ons retourneren binnen 14 dagen zonder opgave van redenen (volgens de wet "verkopen op afstand"). Wij besteden uitermate veel zorg aan uw bestelling en aan de levering er van. Alle aangeboden producten worden zo volledig mogelijk en te goedertrouw beschreven.

Houd bij het ontvangen van uw bestelling rekening met het volgende:

 •        Alle artikel worden voor verzending door ons gecontroleerd op fouten en onvolmaaktheden. Wij zorgen tevens voor geschikte en degelijke verpakking en voeren hier uitvoerige controle op.
 •        Aanvaard geen pakketten die zichtbaar beschadigd zijn door transport of verzending. Controleer dan ook steeds uw bestelling bij ontvangst.
 •        In geval van schade aan de bestelde artikelen, brengt u ons hiervan uiterlijk één dag na levering op de hoogte (indien mogelijk met foto’s). Verwittig ons sowieso altijd in geval van schade en stuur geen bestellingen terug zonder melding. Indien geen melding gemaakt word van schade door verzending, worden de artikelen niet teruggenomen.

Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 •         Artikelen die afgeprijsd werden of uit het koopjesgedeelte (met kortingscodes of tijdens kortingperiodes) worden niet cash terugbetaald. Deze worden omgeruild tegen een waardebon die gedurende een jaar geldig is.
 •          Na ontvangst op het afleveradres heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en is deze definitief.
 •         De artikelen dienen in originele staat te zijn, onbeschadigd, ongedragen, voorzien van aangehecht artikelkaartje en in een degelijke verpakking teruggestuurd te worden. Indien het artikelkaartje niet meegestuurd wordt, zullen wij 25% van het aankoopbedrag in mindering brengen op het terug te storten bedrag.
 •         Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door K’Bouter niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
 •         De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening tenzij er een fout is gemaakt door www.k-bouter.be.
 •         Bij retourneren binnen de gestelde voorwaarden zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden.


Hoe kunt u retourneren/ruilen?
Om een artikel te ruilen of retourneren dient u binnen 14 dagen een email te sturen naar keshia@k-bouter.be met daarin de informatie over het te ruilen/retourneren artikel:

 •          factuurnummer
 •          artikelnaam
 •          aankoopdatum
 •          uw bankgegevens
 •          reden


Wil je een artikel ruilen voor een andere maat, een andere kleur of een ander artikel, plaats dan een nieuwe bestelling in onze webshop. Kies vervolgens voor de betaaloptie: "overschrijving" en vermeld bij opmerkingen: "bestelling + retour" met vermelding van het factuurnummer waarop de retour betrekking heeft. De nieuwe bestelling wordt dan verstuurd van zodra de retour ontvangen is en het eventuele verschil in prijs betaald werd.

Retouradres:

K’Bouter

Ooststraat 42
8800 Roeselare
België

Bij geschillen kunt u terecht op deze site:

http://www.consumentenombudsdienst.be/nl

http://ec.europa.eu/odr 

Onderstaand kunt u meer info vinden betreffende het herroepingsrecht, alsook rechtstreekse link naar officieel formulier voor herroeping:

http://economie.fgov.be/nl/consument/Handelspraktijken/Herroepingstermijnen/Vente_a_distance/#.WTuWxWy1uuU

http://economie.fgov.be/nl/binaries/Bijlage_2_VI_en_XIV_WER_formulier_voor_herroeping_tcm325-275274.pdf

Garantie
Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie.
Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen.
De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het  gefactureerde/betaalde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur of geldend betaalbewijs en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het voorvermelde garantiestelsel.

Verder verwijzen wij naar de Wet op de Garantie voor alle informatie betreffende garantie.


Aansprakelijkheid
Al de artikelen die wij verkopen, worden op www.k-bouter.be zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er zich toch een fout voordoen op onze website, dan kunnen wij voor dit feit niet aansprakelijk worden gesteld. De kleuren op de foto's kunnen lichtjes afwijken (bvb. door de instelling en kwaliteit van uw beeldscherm).
K’Bouter kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortvloeiend uit het gebruik van de producten die worden aangeboden op onze website. Wanneer twijfel bestaat omtrent maten, beschikbaarheid, of andere vragen, aarzel dan niet om ons per mail of telefonisch te contacteren. Wij streven er naar u zo snel mogelijk te helpen. (mail: keshia@k-bouter.be of tel: 0472 86 62 09).


Privacybeleid
Uw privégegevens worden enkel gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.