Hier vind je alle producten van Coolcasc

Coolcasc

Met de helmcovers van Coolcasb ben je het coolste kind op de skipiste, het skatepark, straat, school... Waar je ook maar komt! Pimp je helm met een stoere of schattige cover en laat je gaan!

Je bent altijd beschermd en bovendien helemaal in stijl! Het Spaanse Coolcasc voorziet in helmcovers voor elk soort helm. Ga je nu skiën of skaten, alles is mogelijk. De overtrekken passen over elk type helm, zowel voor kinderen als volwassenen. En met de verschillende thema's en prints is er voor elk wat wils.

Coolcasc online aanschaffen? Ontdek hier het aanbod in de webshop van K'Bouter. 

Coolcasc

Met deze helm covers ben je het coolste kind op de skipiste, skate park, straat, school, ... Pimp je helm met een stoere of schattige cover en laat je gaan! Altijd beschermt EN bovenal in stijl! Het Spaanse Coolcasc voorziet in helm covers voor elk soort helm. Ga je nu skiën of skaten, alles is mogelijk. De overtrekken passen over elk type helm, zowel voor kinderen als volwassenen. En met de verschillende thema's en prints is er voor elk wat wils.

Less

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.