A Little Lovely Company


A Little Lovely Company

Het merk a Little Lovely company

Het merk Little Lovely company maakt unieke stukken voor kinderkamers, waardoor ze een kamer kunnen transformeren tot een persoonlijke ruimte voor uw kind. De oprichters en ontwerpers Nikki Hateley en Judith de Ruijter begonnen hun a bedrijf vanuit dezelfde drijfveer. De producten  richten zich allemaal op het stimuleren van creativiteit, een gevoel van plezier en geluk en ze hebben een individuele stijl. De achtergrond van de maker en hun passie zorgen voor een uniek merk met een echt WOW-factor. De decoratie voor kinderen en baby van a Little Lovely company hebben een zeer redelijke prijs, Kijk hier gratis bijvoorbeeld voor een rugzak, spaarpot, poster, projector, taartplateau, bijtring, spiegel.

Producten die creativiteit bevorderen

Elk A Little Lovely Company-product heeft als doel creativiteit aan te moedigen en te pronken met persoonlijke stijl, met een dosis tederheid en vreugde. Deze filosofie van het bedrijf maakte het een van de meest favoriete merken, zowel voor moeders als kinderen, met producten die niet alleen betaalbaar maar ook vooral mooi en indrukwekkend zijn - wat ons dagelijks leven een beetje zoeter maakt!

Bekijk de collectie van ‘A Little Lovely Company’

De collectie van ‘A Little Lovely Company’ omvat een reeks kinderkamer- en baby decoraties, kinderrugzakken, lichtbakken, muurstickers, nachtlampjes, een drinkfles en nog veel meer ... kleine, leuke items! Nog nooit was een merk zo gepast genoemd. Als u van mooie dingen houdt, denken we dat u... nou ja zeker, van A Lovely Little Company zal houden. De oprichters en ontwerpers Judith de Ruijter en Nikki Hateley (met zeven kinderen) zijn in 2014 begonnen met hun interieur avontuur en hebben unieke stukken gemaakt met als enige doel om jullie te laten glimlachen. Van nachtlampjes en lichtbakken, neonlichten en fantastische kleine wezens,grappige mokken (kijk maar eens wat we bedoelen!) en sprankelende tassen, het is gewoon een mooi merk om te bekijken voor een redelijke prijs, zeker tijdens de sale.

Baby decoratie in de kinderkamer van ‘A Little Lovely Company’

Welkom in de wondere wereld van de kinderkamer inrichting van ‘A Little Lovely Company’. Intussen zijn er zoveel mooie dingen, zodat u zich zeker zal verbazen. Lange tijd werd de bevestiging van behangranden en muurstickers gezien als een klassieke kinderkamerdecoratie. En als het gaat om het ontwerp van muren, is het assortiment van ‘A Little Lovely Company’ nu zo ongelooflijk groot en mooi dat er al categorieën van hun eigen hier in de webwinkel zijn. Daarnaast zijn de vele kleine individuele schoonheden de kers op de kinderkamer taart. Maar hier vindt u ook wat u zoekt als u op zoek bent naar mooie en ongewone decoraties voor uw kinderkamer van ‘A Little Lovely Company’. Samen met deze decoraties en andere zaken creëert u prachtige kinderkamer werelden voor een eerlijke prijs met een gratis account.

Decoratiemogelijkheden

Zo zijn er bijvoorbeeld de prachtige lampjes van ‘A Little Lovely Company’. De Nederlandse fabrikant begrijpt als geen ander individuele figuren, romantische motieven en ongewone voorwerpen onder een hoedje te plaatsen. Er is dus een scala aan mobiele, decoratieve objecten of zelfs objecten om op te hangen, die een echte lust voor het oog zijn. Passend daarbij zijn er ook nog kinderlampen en andere mooie accessoires voor de kinderkamer beschikbaar. Of neem de oneindige verscheidenheid aan hebbedingen. Ze staan leuk op een plank aan de muur en op het ene of het andere kindermeubel en zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en maten. Wat dacht u van een mooie poster. Als ze aan de muur worden bevestigd, zijn ze een prachtige versiering en een mooi souvenir in één.

Ontwerp van de kinderkamer met ‘A Little Lovely Company’

Het bijzondere aan de decoraties en wand tatoeages is dat ze tot een collectie behoren. Dit betekent dat er bij de andere productgroepen artikelen zijn die overeenkomen met de overgrote meerderheid van de artikelen. Zo kunt u kinderdecoraties, spulletjes en ook muurstickers combineren tot de mooiste themawerelden. Om het zoeken te vergemakkelijken zijn de artikelen ook gegroepeerd in collecties in de decoratiewinkel.

Decoraties en lampen

Decoraties zijn een van de eenvoudigste en ook meest effectieve manieren om de kinderkamer te versieren. Het principe is eenvoudig. Daarnaast zijn ze ook nog eens gestructureerd en ontworpen. Met grappige ontwerpen creëren ze gezelligheid en sfeer. Natuurlijk kunt u er ook themawerelden mee creëren, want er zijn bijna altijd bijpassend behang en stoffen te vinden. Een van de belangrijkste onderdelen van een mooi ontwerp van kinderkamers is het kinderbehang. Inmiddels zijn ze verkrijgbaar op het internet in alle kleuren, motieven, materialen en stijlen. De keuze is enorm. En zo heeft u vele mogelijkheden om de wanden van uw kinderkamer naar eigen smaak in te richten en te combineren met decoraties van ‘A Little Lovely Company’. Ook qua vorm, motieven en thema's zijn er geen grenzen. Of het nu gaat om klassieke ontwerpen, gereserveerde motieven, weelderige kleurenwerelden of ongewone thema's. Met dit merk in ons aanbod blijven geen wensen open.

Wand Tatoeages van ‘A Little Lovely Company’

Muurstickers of zelfs muur tatoeages zijn een van de meest originele manieren om de kinderkamer te versieren. Ongecompliceerd, flexibel en verkrijgbaar in een bijna oneindige variatie. De stickers kunnen snel en eenvoudig op elke plek en plaats worden aangebracht en kunnen als decoratie worden gebruikt. In de meeste gevallen kunnen ze gemakkelijk en zonder resten worden verwijderd. Veel wand tatoeages maken deel uit van een collectie van ‘A Little Lovely Company’. Dit betekent dat er bijpassende producten te vinden zijn.

Decoratie producten van ‘A Little Lovely Company’ voor kinderen

De stoffen voor kinderen zijn veelzijdig. U kunt ze gebruiken om individuele gordijnen, kussens, spreien, bedlinnen en nog veel meer te naaien. De aangeboden kinderstoffen zijn ook verkrijgbaar in vele patronen, kleuren en motieven. Ze passen uitstekend in bestaande collecties van ‘A Little Lovely Company’ en kunnen op vele manieren worden gecombineerd. bekijk hier het gehele assortiment van dit prachtige merk en voor uw baby of kind tegen een voordelige prijs.

Schenk een cadeaubon

  
Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.