• Nieuw
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn
Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn

Kijk en Voel Kerstmis - Lantaarn

€ 12,95

Bij aankoop van dit product spaar je 12 punten. Je winkelwagen zal in totaal 12 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 0,60.

Inclusief belasting

Hou jij ook zo van kerst? In dit boekje vind je sneeuw, de kerstman en nog veel meer!
Voel maar eens aan de baard van de kerstman en aan de buik van de sneeuwpop.
Met lieve rijmpjes die erom vragen voorgelezen te worden.

  • kartonboek met stevige pagina's

 
Collectie
Continue

Lantaarn Publishers

Ontdek de Magische Zoek- en Themaboeken van Lantaarn bij K'Bouter: Perfect voor Sinterklaas en Kerst!

Bij K'Bouter, zowel in de winkel als in onze webshop, vind je een prachtige collectie boeken van het merk Lantaarn. Of je nu op zoek bent naar interactieve zoekboeken die kinderen uitdagen of sfeervolle themaboeken rond Sinterklaas en Kerst, K'Bouter biedt alles wat je nodig hebt voor uren leesplezier. Bezoek onze winkel of bestel eenvoudig online!

Waarom Kiezen voor Lantaarn Boeken bij K'Bouter?

  • Spannende Zoekboeken: De interactieve zoekboeken van Lantaarn zijn perfect om kinderen urenlang bezig te houden. Met gedetailleerde illustraties en uitdagende zoekopdrachten prikkelen deze boeken de fantasie en concentratie van kinderen.

  • Feestelijke Themaboeken voor Sinterklaas en Kerst: Lantaarn biedt een sfeervolle collectie themaboeken die de magie van Sinterklaas en Kerst tot leven brengen. Prachtig geïllustreerde verhalen nemen kinderen mee in de feesttradities en zorgen voor extra sfeer tijdens de feestdagen.

  • Perfect Cadeau: De zoek- en themaboeken van Lantaarn zijn ideaal als cadeau voor de feestdagen. Of je nu een boek zoekt voor Sinterklaas of onder de kerstboom, K'Bouter heeft het perfecte aanbod, zowel in de winkel als online in de webshop.

Waarom K'Bouter?

K'Bouter biedt een zorgvuldig geselecteerd assortiment van de beste Lantaarn-boeken, zowel in onze fysieke winkel als in de webshop. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de ideale boeken, en via onze webshop kun je gemakkelijk vanuit huis bestellen.

Breng een bezoek aan onze winkel of bekijk de uitgebreide collectie online en ontdek waarom K'Bouter dé plek is voor de mooiste Lantaarn zoek- en themaboeken. Geef je kinderen een magisch leesavontuur met de betoverende boeken van Lantaarn, nu verkrijgbaar bij K'Bouter!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.