K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare
K'Bouter Roeselare

Badspeeltje Paraplu - ALLC

Laatste items in voorraad
€ 4,00

Bij aankoop van dit product spaar je 4 punten. Je winkelwagen zal in totaal 4 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 0,20.

Inclusief belasting

Altijd plezier met dit badspeeltje. Houd de paraplu onder water om hem op te vullen en laat het regenen door hem omhoog te houden. Laat de regen stoppen door je vinger op het gaatje bovenaan te houden.

Verzamel ze alle 4 voor nog meer plezier.

- Afmetingen: 9 x 7 x 9 cm
- BPA en loodvrij PVC

 
Collectie
Speelgoed

A Little Lovely Company

In de winter van 2013 starten ontwerpsters en oprichters: Judith de Ruijter en Nikki Hateley hun nieuwe gezamenlijke Little Lovely avontuur: vanuit een gedeelde passie voor het transformeren van gewone huis-en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers. Met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren, maken decoraties en accessoires een kamer of feest niet alleen persoonlijk en uniek, maar ben je in staat om een bijzondere sfeer en: "Lovelyness" aan te brengen.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.