• Nieuw
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody
Pyjama Dino Print - Woody

Pyjama Dino Print - Woody

Laatste items in voorraad
€ 51,95

Bij aankoop van dit product spaar je 51 punten. Je winkelwagen zal in totaal 51 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 2,55.

Inclusief belasting

Pyjama met leuke all-over print.

  • 100% katoen

Maat

 
Collectie
Wintercollectie 2024
5400574952203

Woody

Ontdek de Comfortabele Pyjama’s van Woody bij K'Bouter: Stijlvol Slapen voor Kinderen tot 12 Jaar!

Bij K'Bouter hebben we de perfecte pyjama’s voor je kinderen dankzij het Belgische merk Woody! Laat je kleintjes comfortabel en stijlvol slapen in de vrolijke, kwalitatieve pyjama’s van Woody, speciaal ontworpen voor kinderen tot 12 jaar. Deze kleurrijke nachtmode is nu verkrijgbaar bij K'Bouter!

Waarom Kiezen voor Woody Pyjama’s?

  • Vrolijke en Unieke Prints: Woody staat bekend om zijn speelse en vrolijke prints die kinderen aanspreken. Van schattige dierenmotieven tot fantasierijke designs, de pyjama’s maken van bedtijd een feestje.

  • Hoogwaardige Kwaliteit: Woody hecht veel waarde aan kwaliteit. De pyjama’s zijn gemaakt van zachte, ademende stoffen zoals katoen, wat zorgt voor maximaal comfort tijdens het slapen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, zelfs na vele wasbeurten.

  • Perfect voor Alle Seizoenen: Woody biedt een brede selectie pyjama’s voor alle seizoenen, van warme, lange mouwen voor de winter tot luchtige zomermodellen. Zo slapen je kinderen altijd comfortabel, ongeacht het weer.

Bij K'Bouter hebben we een uitgebreide collectie Woody-pyjama’s voor kinderen tot 12 jaar, die zorgen voor een heerlijke nachtrust in stijl. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen de perfecte pyjama te kiezen voor je kleintje.

Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek waarom Woody de favoriete keuze is voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatieve en leuke pyjama’s voor hun kinderen. Shop de mooiste Woody-pyjama’s, nu verkrijgbaar bij K'Bouter!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.