Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat
Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat
Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat
Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat
Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat
Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat

Love Berry Much Tulle Dress - Daily Brat

Laatste items in voorraad
€ 89,95

Bij aankoop van dit product spaar je 89 punten. Je winkelwagen zal in totaal 89 spaarpunten bevatten die kunnen omgezet worden in een waardebon van € 4,45.

Inclusief belasting

Feestjurk met leuke print.

  • 100% polyester (shell), 95% katoen, 5% spandex (linning)
  • Rits op de rug
Maat

 
Collectie
Zomercollectie 2024
8785291623344

Daily Brat

Ontdek Scandinavische Eenvoud en Kwaliteit met Daily Brat bij K'Bouter: Trendy Kinderkleding voor Stijlbewuste Avonturiers!

Bij K'Bouter zijn we verheugd om het Scandinavische merk Daily Brat aan onze collectie toe te voegen! Laat je kinderen stralen in trendy kledingstukken die de perfecte mix van comfort en stijl bieden. Duik in de wereld van Daily Brat, nu verkrijgbaar bij K'Bouter!

Waarom Kiezen voor Daily Brat?

  • Minimalistisch Design: Daily Brat staat bekend om zijn minimalistische ontwerpen die eenvoud combineren met verfijning. De kleding belichaamt de Scandinavische stijl, waarbij de nadruk ligt op strakke lijnen, neutrale kleuren en tijdloze esthetiek.

  • Hoogwaardige Materialen: Kwaliteit staat centraal bij Daily Brat. De kledingstukken zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde materialen, waardoor ze duurzaam zijn en comfortabel aanvoelen, zodat kinderen vrij kunnen bewegen.

  • Veelzijdige Collectie: Of het nu gaat om zachte rompers, comfortabele sweaters of trendy jurken, Daily Brat biedt een veelzijdige collectie die geschikt is voor elke gelegenheid, van speeltuinavonturen tot speciale momenten.

Bij K'Bouter hebben we een zorgvuldig samengestelde selectie Daily Brat-kleding, klaar om de garderobe van jouw kinderen te verrijken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het vinden van de perfecte outfits die passen bij de stijl en persoonlijkheid van jouw kleintjes.

Breng een bezoek aan onze winkel en ontdek waarom Daily Brat de favoriete keuze is voor ouders die op zoek zijn naar Scandinavische eenvoud en kwaliteit in kinderkleding. Kleed je kinderen in stijl met Daily Brat, nu beschikbaar bij K'Bouter!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.