Cadeautjestijd! De gedroomde geschenken voor kinderen tijdens de feestdagen

 

Cadeautjestijd! De gedroomde geschenken voor kinderen tijdens de feestdagen

 

Elk jaar opnieuw is het een aartsmoeilijke keuze. Hoe kan ik mijn petekind verrassen met een leuk cadeautje? Of misschien zoek je wel een geschenk voor je eigen zoon of dochter? Wie je ook wil verrassen, bij K'bouter hebben we ongetwijfeld wat je zoekt. 

Met oog voor design, duurzaamheid en uiteraard ... fun! Speelgoed moet dan ook vooral plezant zijn. Hieronder introduceren we je alvast in enkele merken die wij aanbieden. 

 

Duurzaamheid troef met Green Toys

Duurzaam speelgoed? Producenten meten zich graag dit label aan,maar bij Green Toys is er geen woord van gelogen. Hun speelgoed is dan ook voor honderd procent gemaakt uit gerecycleerd plastic. Melkfessen en ander afval krijgt zo een tweede leven. En wat voor één! 

In ons aanbod vind je onder meer een vliegtuigje, cupcakes, theeset, brandweerwagen, doktersset, racewagen, schoolbus en verschillende stoere trucks. Goed voor urenlang spelplezier en dit op een milieuvriendelijke manier.

Ontdek hier ons speelgoed van Green Toys.

 

Op ontdekking met Crocodile Creek

Net als Green Toys, staat ook Crocodile Creek garant voor herbruikbare en ecologische materialen. Hun drinkflessen of brooddozen waren al langer bekend, maar ook hun speelgoed mag zeker gezien worden. 

Bij K'bouter vind verschillende leuke puzzels van Crocodile Creek, waarvan sommige met holografische figuren. Een hele ontdekking voor kleintjes!

Ontdek hier ons speelgoed van Crocodile Creek.

 

Lekker zacht dankzij Kaloo

Zacht, zachter, zachtst. Wie Kaloo zegt, denkt aan de allerzachtste knuffels en popjes. Wedden dat jouw zoon of dochtertje ze niet meer uit handen wil geven?

In het aanbod van K'bouter vind je verschillende zachte figuurtjes van Kaloo, van konijntjes tot vosjes en wasbeertjes. Schattig!

Ontdek hier ons speelgoed van Kaloo.

 

Trendy traditioneel speelgoed van Janod

Bij Janod gaan ecologie en traditie hand in hand. Het speelgoed wordt op een duurzame manier ontwikkeld, met veel respect voor materialen zoals hout en karton.

Hoewel het om traditionele materialen gaat, weet Janod er toch een eigentijdse twist aan te geven. Dankzij hun leuke designs vallen de leuke spelletjes en puzzels vast ook bij jou in de smaak.

Janod is een Frans merk gespecialiseerd in de creatie van traditioneel speelgoed in hout en karton. Daarbij dragen ze ook bij aan een duurzaam en ecologisch karakter.

Ontdek hier ons speelgoed van Janod.

 

Welkom online of bij K'bouter in Roeselare

Zoek je leuke kleertjes of origineel speelgoed als geschenk voor kinderen? Dan ben je meer dan welkom bij K'bouter.

Je kan naar hartenlust grasduinen op onze webshop of langskomen in onze kinderwinkel in Roeselare. Graag tot binnenkort!

Comments (0)

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.