Op zoek naar de plaats voor jouw geboortelijst in Roeselare? Welkom bij K’Bouter!

 

Op zoek naar de plaats voor jouw geboortelijst in Roeselare? Welkom bij K’Bouter!

 

Bij K’Bouter hebben we een uitgebreid aanbod met kinderkledij en speelgoed, voor kinderen vanaf de geboorte tot 10 jaar. Dat betekent dat je ook voor een geboortelijst bij ons terecht kan. Zoek je een geschikte plaats voor jouw geboortelijst in Roeselare of werk je liever online? Beide zijn mogelijk.

 

Kinderkledij, milieuvriendelijk speelgoed én meer

K’Bouter is gelegen in de Delaerestraat, pal in het centrum van Roeselare. Hier kan je terecht voor jongenskleren, meisjeskleren en veel meer. Zo hebben we bijvoorbeeld een ruim assortiment met ecologisch speelgoed en andere leuke hebbedingen. Ook in de kledijkeuze vinden we ecologie belangrijk. Zo zijn veel kinderkleertjes gemaakt van biokatoen of andere gerecycleerde materialen.

Naast de fysieke winkel in Roeselare hebben we een uitgebreide webshop. Ook voor mensen die ver van Roeselare wonen, is het dus perfect mogelijk om te shoppen bij K’Bouter.

 

Geboortelijst in Roeselare of gewoon online

Uiteraard ben je welkom in onze winkel in Roeselare voor een extra woordje uitleg bij je geboortelijst, maar eigenlijk kan je ook online aan de slag. K’Bouter werkt namelijk samen met Geboortelijst.be. Het is dus een win-winsituatie. Enerzijds kan je rekenen op de expertise en begeleiding van K’Bouter, want de zaakvoerster is steeds beschikbaar voor vragen of bedenkingen. Anderzijds geniet je van een eenvoudig, handig en veilig platform om je geboortelijst te beheren. Uiteraard is je geboortelijst online vlot bereikbaar voor mensen die na de geboorte een cadeautje willen aanschaffen.

Hulp nodig bij het samenstellen van je geboortelijst of nog andere vragen? Aarzel vooral niet om contact op te nemen. Wij beseffen ten volle dat het niet eenvoudig is om in te schatten wat je allemaal nodig hebt of hoeveel stuks. Daarom helpen we je graag bij het samenstellen.

Wil je een geboortelijst in Roeselare of online geboortelijst én heb je interesse in het aanbod van K’Bouter? 
Klik dan hier voor meer informatie of om meteen aan de slag te gaan.

Comments (0)

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.