Jongenskleren of meisjeskleren in Roeselare? K’Bouter is er voor jou vanaf de geboorte

 

Jongenskleren of meisjeskleren in Roeselare? K’Bouter is er voor jou vanaf de geboorte

Welke ouder wil zijn kleine spruit nu niet in de allermooiste kleertjes zien liggen, rondkruipen of stappen? Voor unieke jongenskleren of meisjeskleren in Roeselare kan je alvast bij K’Bouter terecht.

 

Fysieke winkel in Roeselare en webshop voor kinderkleding

Wie de kinderkleding graag wil zien en voelen voor de aankoop, is meer dan welkom in onze winkel in de Delaerestraat in Roeselare. Niet alleen hier kan je kennismaken met ons aanbod, want we hebben ook een uitgebreide webshop voor kinderkleding. Zo kunnen ook klanten die ver van Roeselare wonen nog steeds eenvoudig bij ons shoppen. Bij een aankoop in onze webshop voor kinderkleding geldt er een tarief van 5 euro voor leveringen binnen België en 7 euro voor leveringen in Nederland.

 

Zowel de jongenskleren als meisjeskleren van K’Bouter zijn overigens best uniek te noemen. Wij hechten namelijk veel belang aan de ecologische voetafdruk en hebben daarom een voorliefde voor kinderkleding in biokatoen of andere recycleerbare materialen. Ecologisch verantwoorde kinderkleding dus, maar uiteraard vooral erg mooie items.

 

Jongenskleren en meisjeskleren vanaf de geboorte tot tien jaar

Bij K’Bouter kan je terecht voor jongenskleren of meisjeskleren vanaf de geboorte. Wedden dat je de allereerste kleertjes voor altijd zal willen bijhouden? Zo schattig zijn ze! Uiteraard zijn de kleertjes ook uitermate geschikt als cadeautje voor jonge ouders. In ons aanbod vind je kinderkleding tot de maat 140, wat overeenstemt met de leeftijd 10 jaar.

 

Jongenskleren in Roeselare of online?
Ontdek hier ons aanbod in de webshop.

Meisjeskleren in Roeselare of online?
Ontdek hier ons aanbod in de webshop.

Comments (0)

Product toegevoegd aan verlanglijst

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig. Opgelet! bepaalde functionaliteiten van de website kunnen niet gebruikt worden wanneer u niet akkoord gaat.